Un dels objectius principals de l’esdeveniment és visibilitzar les iniciatives econòmiques del territori que estan treballant posant la vida al centre i amb una voluntat transformadora.

Si ets una d’aquestes entitats que fan possible que una altra economia ja existeixi a Ponent, creiem i volem que formis part d’aquest esdeveniment!

Aquí pots consultar quines són les Condicions de participació.

*Des de l’organització de la Ponent FEST apostem perquè la 1a edició sigui tot un èxit i sigui una fira totalment inclusiva. No volem deixar ningú fora, per això hem valorat que la inscripció i participació a la fira per part de les entitats expositores sigui GRATUÏTA. Evidentment l’organització de la fira no es gratuïta però serà possible gràcies a l’aposta  ferma que han fet Ponent Coopera, La Diputació de Lleida, el Consorci del Turó de la Seu Vella i l’Ajuntament de Lleida, entre d’altres entitats. Si creieu en el projecte i voleu fer possible una segona edició de la Ponent FEST podeu fer una donació mitjançant transferència bancària al número de compte: ES19 1491 0001 2420 2353 2621, indicant a l’assumpte “DONACIÓ PONENTFEST”

INSCRIPCIONS TANCADES

Les inscripcions d’expositores per la Ponent FEST ja estan tancades. Si has estat seleccionada i tens qualsevol dubte pots contactar amb fira@ponentcoopera.cat. Ens veiem a la fira!

I si no has arribat a temps d’inscriure’t i vols formar part de la fira, escriu-nos també a fira@ponentcoopera.cat!