Vols descobrir l’Economia Social i Solidària i contribuïr a la construcció del mercat social? T’agradaria conèixer diferents projectes que ofereixen multiplicitat de béns i serveis, i que comparteixen uns valors per bastir una economia on les persones sempre estan al centre? Si creus que el territori de Ponent, i un món millor és possible, la FEST t’està esperant!


1

| ÀREA D’EXPOSITORS

El Turó de la Seu Vella de Lleida es convertirà en el marc de referència de l’Economia Social a Ponent on podràs conèixer la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori.

2

| XERRADES, CONFERÈNCIES I TAULES RODONES

Podràs escoltar persones expertes i referents en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària en les diferents taules rodones i conferències. Presentarem quina és la situació de l’Economia Social i Solidària a Catalunya i a Ponent; i donarem la veu a la visió femenina de l’ESS, des d’una perspectiva rural.

3

| ACTIVITATS DIVERSES PER TOTS ELS PÚBLICS

Si vens a la Fira, a més de les expositores, trobaràs l’espai tallers on algunes de les iniciatives que participen de la Fira realitzaran demostracions dels seus productes i serveis, podràs relaxar-te a la zona de restauració de l’exterior fent una cervesa artesana de Lleida o també trobaràs l’espai quitxalla, dedicat al lleure i l’entreteniment dels infants que puguin assistir-hi!