Un dels objectius principals de l’esdeveniment és visibilitzar les iniciatives econòmiques del territori que estan treballant posant la vida al centre i amb una voluntat transformadora. 

Si ets una d’aquestes entitats que fan possible que una altra economia ja existeixi a Ponent, creiem i volem que formis part d’aquest esdeveniment! Aquest any la Ponent FEST la celebrarem el dia 6 de juny a Tàrrega. 

L’equip organitzador de la Fira avaluarà l’idoneïtat dels projectes presentats. En cas que el vostre projecte hagi estat seleccionat per participar a la fira, rebreu informació a l’adreça que ens heu facilitat.

INSCRIPCIONS


AlimentacióSubministramentsComunicacióCultura i OciEducacióFinancesHabitatgeSalut i curesServeis a entitatsServeis a personesTecnologia i electrònicaTèxtilXarxa local o entitat representativa


PonentCatalàEspanyolInternacional


ALLEMFederació de CooperativesXESPam a pamBalanç SocialAltres


Facturació 2019

Nombre de persones treballadores

Nombre de persones sòcies

Espais i òrgans de democràcia interna

Política ambiental

TALLERS: activitats pràctiques d’una hora, aproximadament, de durada.
CARRUSSEL: espais d’uns 20 minuts de durada on es presenten solucions concretes a necessitats dels projectes o de la societat.

La comissió de continguts serà la que revisarà que la proposta tingui sentit dins el programa d’activitats i us comunicarà si queda aprovada i en quina franja horària es desenvoluparia.
Si la iniciativa queda aprovada, l’entitat que ha fet la proposta serà l’encarregada de portar-la a terme amb èxit: buscar els ponents, els materials necessaris, preparar les projeccions… amb coordinació amb la mateixa organització de la Fira.